Sport en Toerisme · november 5, 2023

“Objective Tricolor”, die dit jaar Cortina, Milaan en Parijs verenigt

Cortina d ‘Ampezzo, Milaan en Parijs: de vierde Paralympische relay “Obiettivo Tricolore”, bedacht door de kampioen Ale Zan Zanardi, verenigt in een grote omhelzing drie steden die in de komende drie jaar de Olympische Zomer-en winter-en Paralympische Spelen zullen organiseren. Het evenement begon op 10 September vanuit Cortina d ‘ Ampezzo, landde op 19 September in Milaan en eindigt op 1 oktober in Parijs, nadat de 70 betrokken atleten het stokje hebben doorgegeven langs 22 etappes en 1.600 kilometer, handfietsen, fietsen, Olympische rolstoelen, hardlopen en zelfs kanoën

Cortina d ‘ Ampezzo, Milaan en Parijs: de vierde editie van de Paralympische relay Objective Tricolor, ontworpen door de kampioen Ale Zan Zanardi, verenigt in een grote omhelzing drie steden die in de komende drie jaar de Olympische Spelen en Paralympische zomer en winter zullen organiseren. Het evenement, dat op 10 September van Cortina d ‘ Ampezzo is gestart, eindigt op 1 oktober in Parijs, nadat de 70 atleten die bij het bedrijf betrokken zijn, het stokje hebben doorgegeven langs 22 etappes en 1.600 kilometer, op handfietsen, fietsen, Olympische rolstoelen, hardlopen en zelfs kanoën.


Het zijn de atleten die deel uitmaken van Objectivo3, het project van werving en start-up van sport voor mensen met een handicap dat een paar jaar geleden precies door Zanardi ‘ s wil is geboren.

Op 19 September eindigde de negende etappe, die begon vanuit San Donato Milanese, op Piazza Tre Torri in Milaan, een “tussenliggende” stad op het pad van Objective Tricolore, die dit jaar al de Veneto en Emilia Romagna heeft doorkruist, voordat hij in Lombardije aankwam en nu verder zal gaan naar Piemonte en de Aostadal, om vervolgens de Alpen over te steken op de kleine San Bernardo en Frankrijk binnen te komen in het departement Haute-Savoie. Op dat punt doorkruist u de regio ‘ s Auvergne-Rhône-Alpen, Bourgondië-Franca en de IL Il