Ma tean, keda ma tahan mind koju viia: varsti on sulgemisaeg 2 olen Daytona Rannabaarides

Ma tean, keda ma tahan mind koju viia: varsti on sulgemisaeg 2 olen Daytona Rannabaarides

See on pärast 4-to-3 hääletus linna komisjon kolmapäeva õhtul, et liigutada sulgemise ajal tund.

Volinik Paula Reed hääletas muudatuse poolt. Ta ütleb, et on pärast baarides pidusid isiklikult tunnistajaks käratsevale ja valjule käitumisele, ja pärast kolmeaastast selle teema arutamist on aeg seisukoht võtta.

“Nüüd tahate mulle öelda, et oleme selle kohta kolm aastat midagi öelnud ja midagi pole tehtud? Noh mulle, täna on öö midagi teha. Ja nagu ma ütlesin, oleme poliitikud. Kui asjad lähevad paremaks, saame selle tagasi muuta ja pakume aegu, kus see võib veel olla 3 hommikul.”

Nende erandite hulka kuuluvad sellised populaarsed üritused nagu Jeepi nädal.

Volinik Stacy Cantu oli muudatuse vastu. Ta ütleb, et töötunni kaotamine vahemikus 2 ja 3 Olen Võib tähendada a 20 nende ettevõtete tulude protsendiline kärpimine.

“Ma lihtsalt ei tee seda. ma toetan ettevõtteid. Mulle ei meeldi ettevõtete piiramine. Eriti kohe pärast COVIDI läbimist ja nüüd ütleme neile, et nad peavad baarid varem sulgema. Ja ma tean, kui palju raha sa selle lisatunniga teenid. Olin tööstuses tagasi 80ndatel ja 90ndatel. 90ndate alguses.”

Daytona Beachi baarid said varem avatud olla kuni 3 olen, uusim tööaeg kogu Volusia maakonnas.

Uus sulgemisaeg jõustub 1. juunil.

Lisa kommentaar

Previous post Camping World Stadium testimiskoht suletakse esmaspäeval
Next post Vene lennukite keeld USA õhuruumist on jõustunud